2014-11-29 10:14:15• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ez a nap már sokkal könnyebb lesz

Napi horoszkóp november 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a nap már sokkal könnyebb lesz, mint az előzőek voltak. Szellemileg friss, éber és érdeklődő lesz, remek időszak következik a tanulásra és a termékeny eszmecserékre. Vegyen részt egy előadáson vagy tanfolyamon, és vitassa meg a hallottakat a barátaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ne hangoskodjon, és próbáljon meg a kulisszák mögött maradni. Ha ma is dolgoznia kell, igyekezzen mielőbb szabadulni a munkahelyéről, és elkezdeni a hétvégi pihenést. Az estéje már csodálatos lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója most jó pár napig a Nyilas jegyében marad, így ön is nyugalmat talál. Végre boldog lehet, és a keveset is soknak láthatja. Töltse az idejét a természetben sétával, futással, kerékpározással, és menjen el vacsorázni a kedvesével.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold végre a Halak jegyébe ért, ma igazán jól érezheti magát! A hét végét töltse pihenéssel. Nem muszáj semmilyen programon részt vennie, csak azt tegye, amire igazán vágyik. Ha ma egész nap ágyban maradna, az sem baj...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma könnyebben ki tudja mutatni az érzéseit a hozzátartozói körében. Nemcsak adja, de igényli is a gyengédséget és a támogatást a szerettei részéről.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az otthona területén látható: ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheti a lakásában a családtagjai vagy a közeli barátai társaságában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Keresse az újat és a szokatlant, tegyen olyan dolgokat és menjen olyan helyekre, ami általában nem szokása! Így új emberekkel találkozhat, és jobban megismerheti önmagát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold, a Neptunusz, a Szaturnusz és a Merkúr segítségével ma megnyílhat a tudata az új dolgok számára. Ha ki tudja használni a bolygók különleges energiáit, csodálkozni fog, milyen messzire jut a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas jegyében három bolygó áll, és támadást kapnak a Holdtól. Ez sajnos inkább gondokat jelez, mintsem örömöket hozna. Mivel ön már megtanult jól bánni a nehéz helyzetekkel, még profitálhat a mai nap kihívásaiból...

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Próbáljon meg lazítani, és lassan leomlanak önről a súlyos terhek. Végre kitűnően érezheti magát a bőrében. Este hajlamos lesz mértéktelenül fogyasztani a kedvenc ételéből, és az alkohollal is óvatosabban kellene bánnia...

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az uralkodó bolygója jó fényszöget kap a Naptól: a mai napra még a pompás is csak enyhe jelző. Nyugodtan kényeztetheti magát egy kicsit, kóstolja meg például a legújabb süteményt a város legjobb cukrászdájában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha ma körülnéz, könnyen úgy találhatja, hogy az egész világ szomorú és túlterhelt. Bár ön lehet a nyugodt sziget a többiek életében, de könnyen besokallhat ettől a szereptől. Jobban tenné, ha inkább távol tartaná magát a rosszkedvű emberektől.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: